Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Η ΜΕΛΙΝΑ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Φ.Ο.Σ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ!


Μαΐου 2011)
   H φοιτητική παράταξη του  ΛΑ.Ο.Σ. (Φοιτητική Οργάνωση Συναγερμού – Φ.Ο.Σ.) θα συμμετάσχει στις εκλογές που θα γίνουν στη Νομική Σχολή Αθηνών στις 18 Μαίου.
Η Μελίνα Τσιλιμίγκρα, εξηγει ότι η ΦΟΣ συμμετέχει για πρώτη φορά, στις φοιτητικές εκλογές της Νομικής, ύστερα από προσπάθειες πολλών ετών.
   Πριν λίγα χρόνια είχε γίνει μια ανεπιτυχής προσπάθεια κάποιον φοιτητών για να κατεβάσουν τη συγκεκριμένη παράταξη στη Νομική Αθηνών και το αποτέλεσμα ήταν να ξυλοκοπηθούν από τους γνωστούς "δημοκράτες" και να χαροπαλεύουν στο νοσοκομείο!!
  Η Μελίνα - θύμα του φοιτητικού-πανεπιστημιακού ασύλου δηλώνει πως δεν πτοείται και πως με τόλμη, θάρρος και υπευθυνότητα κάνει αυτό το ιστορικό βήμα να κατεβάσει Φ.Ο.Σ σε μια σχολή που ουσιαστικά είναι άνδρο αντιεξουσιαστών και αριστερών φορέων!!
  Η Φ.Ο.Σ ( Φοιτητική Οργάνωση Συναγερμού) με ευθύνη παρουσιάζει τις θέσεις της για την Παιδεία.
Πρωταρχικός σκοπός των πανεπιστημίων μας θα πρέπει να είναι η διαμόρφωση της προσωπικότητας των αυριανών επιστημόνων και πολιτών προσφέροντας τους πέρα από εξειδικευμένη γνώση, η οποία θα τους βοηθήσει στην αγορά εργασίας και σφαιρική μόρφωση, Παιδεία. Έτσι θα αποκτήσουν κριτική ικανότητα, θα είναι δομημένοι και συγκροτημένοι άνθρωποι.

Η λειτουργία των πανεπιστημίων μας θα πρέπει να είναι παράδειγμα αξιοκρατίας για όλη την κοινωνία, δεν χωρούν υποχωρήσεις σε αυτόν τον τομέα, γιατί μέσα από το πανεπιστήμιο περνούν τα όνειρα και οι φιλοδοξίες των νέων.Aς μην αναγκαστούν να υποκύψουν σε πελατειακές λογικές γιατί τότε δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ και τίποτα.

Ευχόμαστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και κώλυμα απο έξωθεν παράγοντες ( αναρχικούς και άλλες παρατάξεις) και η προσπάθεια της Μελίνας να είναι ένα ισχυρό έναυσμα για μια νέα δυναμική αρχή!!

Στις 18 Μαιου ψηφίζουμε όλοι Φ.Ο.Σ !!

Για ελεύθερη ελληνική παιδεία και ελεύθερα ελληνικά Πανεπιστήμια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου